Side 83 af 83 FørsteFørste ... 3373818283
Viser resultater 821 til 825 af 825

Emner: Transfers 2020

 1. #821

  Standard

  Og nu meldes det at Hernandez har fået Corona. Det kører for os... Ffs
  Milano Siamo Noi... Solo Noi.

 2. #822

  Standard

  2021 skadeshelvede fortsætter.. amen come on!!

 3. #823

  Standard

  Troede da forlængst Milan spillerne var vaccineret - det skulle da være et krav nærmest, selvom smitte selvfølgelig stadig kan lade sig gøre, men chancerne er små ihvertfald
  Kim

  Medlem Nr. 4

 4. #824

  Standard

  jf. nyere studier ser det ikke ud til at vaccinerne, ej heller Phizers er særlig beskyttende ifht. smitte allerede efter 3-4 mdr. Det ser dog ud til at effektiviteten ifht. at forebygge et alvorligt sygdomsforløb forbliver i længere tid. Anyways, så ser det ud til, at vi må vænne os til den "den usynlige fjende" fortsat vil stikke en kæp i hjulet i ny og næ.
  Zorro per sempre!

 5. #825

  Standard

  Ja der er ihvertfald ingen tvivl om, at det igen i år ligeså meget er skaderne, som konkurrenterne vi skal slås med.

  Zlatan og Kjær ved man, og Calabria har jeg også lidt fornemmelsen af altid har været lidt glasben. Men generelt er jo det rene vanvid efterhånden.

  Nogle ting kan man ikke forebygge, eksempelvis den her skade til Maignan, som jeg forstår stammer tilbage fra Liverpool kampen, da han redder skuddet fra Salah.

  Der skal simpelthen kigges på træningen, staben, faciliteterne osv. Selv når det sker på landsholdet og i kampsituationer, så stammer overbelastning skaderne jo primært fra det arbejde de udfører hos os.

  Måske er der ikke noget at komme efter, men jeg kan bare ikke tro på det hele er tilfældigt.

  Det er jo alle de her skader, der kan ende med at koste top 4. Spillerne og Pioli skal dog have enorm ros for generelt, at kunne løse perioderne på fornem vis.

Regler for meddelelser

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •